Obiteljski posao s dugom tradicijom

Mrdulja je obiteljski obrt koji se bavi najmom brodova, automobila i bicikala

Naša obitelj se dugi niz godina bavi ribarenjem, no uslijed čestih upita kupaca o najmu brodova, odlučili smo početi iznajmljivati naša plovila. Kako su gosti postajali zahtjevniji tako smo i mi širili ponudu plovila i vozila za najam. Danas Mrdulja u ponudi ima pet brodova, dva automobila i sedam bicikala. Obratite nam se s punim povjerenjem kako biste iznajmili plovilo ili vozilo koje vam najbolje odgovara.

Saznajte više

Poslušajte naše preporuke vezane uz izlete

Kao lokalci, koji vrlo dobro poznaju Brač i okolne otoke, rado ćemo vam preporučiti mjesta koja vrijedi vidjeti i doživjeti.

Saznajte više

Zašto iznajmiti brod, automobil ili bicikli upravo kod nas?

 • Pouzdana vozila i plovila

  Svi naši brodovi, automobili i bicikli prolaze redovan servis kod ovlaštenih servisera te vam sa sigurnošću možemo obećati da vas neće iznevjeriti na putu.
 • Dodatna sigurnosna oprema

  Uz svaki najam broda, automobila ili bicikla dolazi i pripadajuća sigurnosna oprema kao što su prsluci za spašavanje, kacige za bicikle i slično.
 • Gratis Jobe Hydra

  Uz svaki najam broda, besplatno dobivate na korištenje i jobe hydra, kako bi zabava na vodi vas i vaše ekipe bila zagarantirana.
 • Gratis cool box ice

  Pobrinuli smo se da vaši napitci ostanu što dulje osvježavajuće hladni. Uz svaki najam broda, dobivate besplatno i spremnik pun leda.

Što drugi govore o nama

Moja obitelj je iznajmila brod ELAN 20 CC kako bismo istražili Brač morem. Bili smo vrlo zadovoljni brodom, uslugom i preporukama za izlete koje smo dobili od ljubazne Maše.

Jonathan Heart, Italija

S prijateljima sam iznajmila brod RASCALA 600 kako bismo otišli na dvodnevni izlet na Vis. Brod je pouzdan i brz i svakako bih ga preporučila svima koji žele posjetiti susjedne otoke.

Nataša Jurica, Irska

Supruga i ja smo iznajmili brod ELAN 20 CC kako bismo posjetili susjedne otoke, kao i bicikle kako bismo istražili Brač. Oduševljeni smo brodom kao i time da smo, uz najam broda, dobili gratis spremnik s ledom što je naš izlet učinilo savršenim.

Karl Harrer, Njemačka

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.